woensdag 6 juni 2012

Ombre summer 2012

Nieuwe trend gespot ! Ombre is een nieuwe rage , het is leuk verfrissend en fruitig !

1. De ombre lippen , ze werden al veel gespot in reclamecampagnes van make-up , parfum en andere schoonheidsmerken .
In alle kleuren en hoe meer glitter hoe beter !
Zeker weten dat ik deze ook eens ga uitproberen (: .





2. De ombre nageltjes , ongetwijfeld een topper ! e zijn heel makkelijk te maken met 3+ kleuren nagellak (: . Een kleur om mee te starten , een overgangskleur en het eindkleur ( meestal het donkerste) . Als je gellnagels laat plaatsen moet je het slechts maar vragen aan je nailstyliste , zij weet vast en zeker al wat ombre nagels zijn. Ik heb ze alvast en zeker laten plaatdsen met zilver en roze en het resultaat mocht er wezen .

3. Ja hoor , er is ook ombre haar . Hierbij is het de bedoeling dat je begint van halverwege je haar tot op het einde je haar te kleuren , lichter of donkerder dan je eigen haarkleur. Het lijkt wel op een zware uitgroei . Je kan dit ook laten doen met zomerse kleurtjes zoals roze , paars, blauw ... Dat wordt dan ook eerder mylittlepony haar genoemd omdat het eerlijk gezegd wel lijkt op de manen van zo'n paardje . Hier zie je alvast enkele sterren die het al eerder uitprobeerden , mooi resultaat !


4. Ook onze kledij moet eraan geloven ! De musthave van deze periode is zonder twijfel zo'n ombre shortje ! Heeeeel hippie-achtig maar wel mooi . Op het eerste zicht lijken ze nogal raar en druk maar geloof me eens je zo eentje aantrekt staat hij beeldig . Je kan ze verkrijgen in alle kleurtjes , zoveel als je maar kan bedenken . De spijkertjes en lapjes stof op de short staan wel heel stoer bij het mylittlepony kunstwerkje . We want more !
xoxoxoxoxo Joliiientjaaaaaa